Отглеждане на подходящ вкус за трюфели

подходящ

1 гурме благословен, използвайки контрола на вкус на изящни трюфели като „гъби в силата ви на десет с признак на чесън” – едва ли е срамежлив и вкусен аромат. Готвене заедно с трюфели, но изисква чувствително докосване и много практика, защото подготвената от трюфели палитра е по-висока от обичайната скромна.

Колкото повече време разглеждате тези загадъчни, екзотични редки замърсители, толкова повече трябва да приемате хора, които купуват и вкусят тези ценни деликатеси, не обитават една и съща планета, дишат точно същата атмосфера, четат едни и същи романи или дори пътуват в същите групи от Лари за обяд. Трябва да приемете, че способността да плащате четирицифрени цени, за да получите половин килограм гъби, поставя човек в област, която предава права и предпоставки извън работното лице. Тези, които разбират как да приготвят храната си с трюфели, нямат никакви морални угризения за поглъщане на зайче или телешко месо. Идеята за явно използване е анатема за тях, а терминът “не” не показва нищо за тях трюфели цена.

За всички останали от Земята науката и изкуството на всички неща, които трюфелите изискват малко извинение. Трюфел 101 се фокусира върху бръснене или рязане и наистина има програма за това. Висококачествените доставчици на съдове за готвене продават специално проектирани и изпитани нарязани трюфели. Излишно е да казвам, когато трябва да поискате, не можете да си позволите. Използвате собствена машина за рязане на трюфели, за да използвате точно тази скъпоценна храна за храна или за супи и сосове преди ядене. Най-доброто място за трюфели мъдро подсказва: “Бръснете суров бял трюфел на паста, ризото, салати, яйца, сосове, или с домашни птици или алтернативни бели меса като зайче или телешко. Бялите трюфели също са добре подбрани с тежки италиански сирена, пшеница и салам. ”

В напредналите трюфели, започвате да се възползвате от чудесните умения на трюфелите да променят стандартните съставки в гурмената меланж от предишните прилагателни. Например, водещ интернет сайт за трюфели заявява: “Професионалистите съветват телешкото месо, рибата, зайчето, заедно със суфлетата … да могат да бъдат гарнирани с тънко нарязани трюфели. За хората, които рядко приготвят храна, заслужаваща възхвала, запитването, “получили рецепта за това?” Издига изключително естествено до устните. Трюфеларите предполагат, че те:

Пълнено зайче с избелени трюфели – най-основното от трите рецепти, това ястие изисква да остарите кожата си заета с трюфели между епидермиса и месото. Обучете зайчето си в съответствие с избора си. Докато приготвяте говеждото месо, задушете трюфелите във фино масло от сладка масло с магданоз, розмарин, лавандула, мащерка, естрагон, копър, както и сладък бял класик. След прецизното покритие и гарниране на зайчето, сос с сос от трюфели.

Печете, защото обикновено го правите, а след това сервирайте точното суфле със сосове с трюфели, тихо задушени в пълномаслено масло заедно с пръскане на остър бял реколта.

1. Пресни черни летни трюфели от вида Tuber Aestivum vitt. са най често използваните трюфели за изработка на продукти в световен мащаб. От тях се правят разнообразни продукти, като основната идея е добавянето на аромат на трюфели в ястието.

2. Пресни черни зимни трюфели от вида Tuber Brumale vitt. са така наречения двойник на Tuber Melanosporum и често се използват за по-евтина добавка в някой продукти официално обявени за продукти от Tuber Melanosporum. Най често това се използва при Френски трюфел компании.

3. Пресни бели трюфели от вида Tuber Borchii vitt. /Tuber Bianchetto/. Този вид трюфели има свое място в света на трюфелите. Те все по широко се използват в хранително вкусовата промишленост и дела им ежегодно нараства.

4. Представлява нарязани на шайби черни трюфели Tuber Aestivum във висококачествен екстра върджин зехтин. Това е най продавания продукт от групата на консервираните продукти. Предпочитан в страни като Германия и Франция и Италия

5. Ароматизиран с аромат на бял трюфел висококачествен екстра върджин зехтин с парченца бял трюфел. Изключително предпочитан продукт, с голямо търсене и ръст на продажбите. Подходящ за всяка кухня, а също така и за обучение на кучета за лов на трюфели.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *